• UA / RU
  • Усього пару кліків мишкою допоможуть Вам у продажу та купівлі автомобіля



    У Вас немає часу на постійні походи до автосалону? Боїтеся потрапити на гачок інтернет-шахраїв? Тоді Ви звернулися на адресу!



    Компанія АВТОСТАР надає широкий спектр послуг, які значно полегшать Ваше життя. Завдяки невтомній роботі наших фахівців Ви побачите всю простоту купівлі, продажу, обміну автомобіля, з чим у всіх завжди виникають труднощі. Також ми можемо викупити Ваше авто, яке знаходиться в кредиті, сплативши його за Вас.

    Ми індивідуально підходимо до кожного клієнта, надаємо широкий спектр послуг та допомагаємо заощадити найціннішу Вашу валюту – ЧАС!

    АВТОСТАР – це не просто комісійний майданчик. Це досвідчена автомобільна компанія, що постійно розвивається. Вже понад п'ять років ми працюємо для Вас та за Вас у Києві, Черкасах, Кіровограді, Тернополі та інших містах.

    Машина давно вже вийшла із розрядів предметів розкоші, тепер це просто засіб пересування. Вже багато років машини захоплюють кожне місто, кожну хату, кожну родину. Більшість жителів України мають хоча б одну машину в сім'ї, а то й кілька, а хтось тільки збирається придбати собі цей незамінний атрибут сучасної людини. Перед такими людьми стоїть питання брати нове або бу авто. дуже багатьох чомусь лякає таке словосполучення. Багато хто вважає, що автомобілі часто продаються з якимись дрібними поломками, погано працюючим двигуном або з дуже пошарпаним зовнішнім виглядом. Насправді це лише мала частина правди, заснована на тому, що люди наривалися на нечистих на руку продавців, які прагнуть нажитися навіть на розвалюсі. Щоб не потрапити в аналогічну ситуацію при виборі вживаного авто, потрібно обов'язково знати основні правила купівлі такого засобу пересування. Для початку вам варто визначитися, з якою метою ви купуєте автомобіль. Скільки людей, як часто і куди на ньому переміщатимуться? Ось головне питання, яке ви повинні задати собі при виборі машини. Після того, як ви визначилися з цими простими речами, вам можна буде приступати до другого етапу: читання відгуків про різні моделі вашого типу.

    Після того, як ви визначилися з моделлю, відкриваємо розділ пропозицій нашої компанії, і починаємо пошук потрібної вам машини бу. Наш сервіс пропонує найбільшу кількість різноманітних оголошень з продажу чи купівлі автомобілів. Наш комісійний автомайданчик допоможе підібрати вам відповідний транспортний засіб, який відповідав усім вашим вимогам. Забудьте про дорогі автосалони Києва та інших міст України. Використовуючи комісійні майданчики в цілому, і наш, найкращий у Києві, та й взагалі у всій країні, ви зможете купити майже нове авто і за набагато меншою ціною.

    Визначте, скільки може коштувати цікава для вас машина. Спочатку вам на допомогу прийде автосалон – на його сайті ви зможете дізнатись інформацію про ціну нової машини такої комплектації. Потім перегляньте різні оголошення на автомобілі бу вашої моделі, щоб скласти середню вартість машини. Після чого, потрібно обов'язково вивчити ціни на такі ж машини, що знаходяться в експлуатації на кілька років довше, ніж та, яку ви збираєтеся брати. Даний маневр допоможе вам визначити за скільки приблизно ви зможете машину потім продати. При перегляді оголошень по авто бу в Києві або будь-якому іншому місто, перше, що потрібно зробити – це відкинути можливих шахраїв, яких навіть найзахищеніший майданчик не завжди може стримати повною мірою. Не звертайте уваги на оголошення з принадно низькими цінами – майже завжди їх виставляють або перекупники чисто для зниження цін на ці моделі, або шахраї, які зовсім не збираються продавати машину, просто хочуть отримати мінімальний задаток до огляду машини і потім зникнути з ним, видаливши оголошення з сайту.

    Нарешті ви знайшли відповідну машину, зателефонували і домовилися про зустріч. Тепер на вас чекає процес оцінки автомобіля наживо, до чого потрібно поставитися максимально серйозно і відповідально. Ви повинні оглянути просто все: від дисків до двигуна, сидінь та внутрішньої панелі приладів. Спробуйте попросити у продавця сфотографувати машину, щоб сфотографувати її саме в тому стані, в якому ви її хотіли брати. Якщо ж ви затвердите ціну, а на момент покупки стан погіршиться, то за допомогою фото ви зможете відстояти зниження вартості. Вибирайте також для знайомства з вашим майбутнім засобом пересування сухий день: по-перше, дощ і сніг вам заважатимуть якісно оглянути машину, по-друге, коли мерзенна погода пройде, і ви почнете відмивати бруд, з-під неї може вилізти безліч дефектів, про які ви навіть не підозрювали. Щоб перевірити робочий стан автомобіля, сядьте на пасажирське сидіння і почніть проводити тестування всіх систем. Запустіть двигун і подивіться, як загоряються і гаснуть різні елементи панелі приладів, перевірте радіо, двірники, роботу систем склоочищення, а також системи клімат-контролю, склопідйомників та інших елементів, наявність яких вказав продавець.



    Ми дуже високо цінуємо довіру наших клієнтів, тому зробимо все, щоб надати Вам безпечний та комфортний автошопінг.


    Основні переваги роботи з нашою компанією:


    • Оперативно та якісно – наші професіонали мають багаторічний досвід у автомобільній сфері.

    • Зручно та близько – наші офіси є у різних містах України: Києві, Черкасах, Кіровограді, Тернополі та інших містах.

    • Вигідно та надійно – ми робимо все можливе та неможливе, щоб наші клієнти завжди були задоволені!

    Вигідно продати, обміняти або купити автомобіль тепер дуже легко і швидко!



    З повагою, команда АВТОСТАР.
    Поверніть у вертикальне положення
    Анастасія Безкоштовна консультація
    00:00
    Вітаємо! Чим ми можемо допомогти Вам?


    Задати питання