• UA / RU
  • В Америці працює багато аукціонів, на яких можна купити досить добрий автомобіль за низькою ціною. Серед них і відомий онлайн-майданчик IAAI.com. Аукціон «Іншуренс» вважається одним із найнадійніших. Тут дозволено виставляти машини на торги лише юридичним особам. Здебільшого це страхові організації та банківські установи. Крім того, придбати автомобіль на онлайн-аукціоні може далеко не кожен. Майданчик працює тільки з компаніями-дилерами, що підтверджує її надійність та хорошу репутацію.

    Ми радимо одразу звертатись до фахівців «Авто Стар». Допоможемо не тільки придбати машину на аукціоні «Іншуренс», а й вибрати потрібну модель, розібратися з оформленням паперів та іншими супутніми питаннями. Рекомендуємо брати вживані автомобілі лише після незначних ДТП.

    Принципи вибору авто


    Перше, що потрібно зробити, це зайти на сайт аукціону за адресою IAAI.com. Для зручності поміняйте мову на російську (функція знаходиться в підвалі), але також можете користуватися англійським інтерфейсом. В обов'язковому порядку зазначте український часовий пояс. Це потрібно для того, щоб орієнтуватися у часі торгів.

    Навігація сайту досить проста. Щоб знайти автомобіль, зайдіть у розділ «транспортні засоби» та оберіть там «розширений пошук». Зліва з'явиться фільтр для вибору потрібних параметрів: марка, модель машини, рік випуску, розташування офісу та інші характеристики. Вказуйте їх і переглядайте список лотів, що з'явився.

    Питання ціни


    Усіх покупців одразу ж цікавить основне – вартість автомобіля. За скільки вдасться придбати транспортний засіб? Наприклад, ви маєте намір взяти FIAT 500 2017 року. Оцінна вартість автомобіля з наявними пошкодженнями складає 11 869 доларів. На аукціоні машину продають за 3,5-4 тисяч доларів. Це становить 30-35% від оцінної вартості.

    Існує безліч факторів, які можуть вплинути на падіння чи підвищення ціни. Знизити вартість можуть пошкодження, великий пробіг і т. д. Вартість може підскочити, якщо на лот знайдеться багато бажаючих. В ідеалі краще відразу заручитися кількома варіантами.

    Важливі моменти


    Купувати машини через аукціон IAAI - це дійсно зручно та вигідно. Але тут треба зважати на деякі значущі нюанси. Зокрема, пам'ятайте про таке:

    1. Актуальна заявка на даний момент може змінитися. Найчастіше торги починаються з однієї ціни, а потім вона в рази збільшується. Тому краще мати кілька варіантів про запас.

    2. Необхідно одразу перевіряти розташування аукціону. Місцезнаходження має велике значення. Потрібно розуміти, в який порт автомобіль буде доставлений для транспортування, і яку суму це обійдеться. Ще до покупки авто розрахуйте зразкову вартість доставки. Наприклад, якщо аукціон розташований за 1500 миль від найближчого місця навантаження, ціна на перевезення може зрости до 500 доларів.

    3. Спостерігайте за датою. Виставлені лоти будуть продаватися точно того дня, який вказано на сайті. Якщо ви не встигаєте зробити ставку, машину придбає хтось інший.

    4. Уточнюйте точний рік випуску. Буває так, що в оголошенні вказано 2014 рік, а за шильдиком виявляється 2013. У цьому випадку технічний паспорт буде виданий саме на 2013 рік. Обов'язково уточніть точний рік. Це важливо, адже в Україні розмитнюють машини лише старше 2010 року.

    Детально вивчіть характеристики машини. Тут уже орієнтуйтеся на свої вимоги до типу палива, об'єму двигуна, комплектації тощо. На онлайн-аукціоні IAAI можна навіть подивитися схематичне зображення подушок безпеки, які вже були спрацьовані. Це також допоможе ухвалити рішення при виборі.
    Поверніть у вертикальне положення
    Анастасія Безкоштовна консультація
    00:00
    Вітаємо! Чим ми можемо допомогти Вам?


    Задати питання