• UA / RU
  • В Україні попит на електромобілі зростає з кожним роком. Дедалі більше людей воліє брати саме такі машини. Електромобілі практичні, вони не викидають у повітря шкідливі речовини, що робить їх екологічно чистими. Однак, незважаючи на таку затребуваність, знайти хорошу модель у нашій країні та взяти її недорого практично нереально. Інша справа зайти на онлайн-аукціон та купити електромобіль з Америки.  Тут ці машини більш поширені, тому й вживаних варіантів за привабливою ціною набагато більше. Наша компанія допоможе вам вибрати хороший електромобіль, купити його та доставити в Україну. За допомогою співробітників «Авто Стар» ви вже скоро кататиметеся на новій машині.

    У чому переваги електрокарів


    Ці  машини  стали популярними не так. Є конкретні причини, чому люди купують електромобілі зі США:

    1. Поїздки на транспортному засобі не засмічуватимуть довкілля. Автомобілі працюють на електриці, а не паливі. Отже, немає жодних шкідливих вихлопів.

    2. Дешевше обходиться зарядка електрокара, ніж заправка звичайного автомобіля нафтопродуктами. Крім того, ви забудете про неприємний запах бензину, дизельного палива тощо.

    3. Моделі дуже практичні. Їх можна заряджати вдома, двигун у електрокарів більш надійний, має великий експлуатаційний ресурс. Крім того, автомобілі зручні в обслуговуванні та безпечні в керуванні.

    4. На американських аукціонах можна взяти хороший електрокар досить дешево. І хоча не можна назвати низькою вартість електромобілів, у США вони все одно залишаються доступнішими. Приміром, купити модель Nissan Leaf можна від 10 тисяч доларів і вище.

    5. В Україні скасували мито на ввезення електромобілів. Тепер кожен охочий може придбати собі таку машину.

    Не секрет, що в Америці багато хто давно перейшов на цей різновид автомобілів. Сучасна різноманітність електрокарів тут вражає. Люди з усього світу беруть різні моделі на аукціонах. Найпопулярніші: Nissan Leaf, Ford Focus, Electric, Tesla Model S, Mercedes B-Class Electric, та інші.

    Особливості доставки та розмитнення


    Щоб стати власником електрокара, вам потрібно підібрати потрібний варіант. Переглянути різні моделі можна на надійних аукціонах «Манхейм», «Іншуренс», «Копарт». Ці майданчики мають у своєму розпорядженні величезний вибір машин від фізичних та юридичних осіб. Продавці торгують вживаними та новими автомобілями, так що з різноманітністю проблем не виникне.

    Коли ви вибрали електромобіль, зробили ставку та виграли торг, необхідно подбати про доставку. Ще перед покупкою обумовлюються умови транспортування. Привозять електромобілі в одеський порт приблизно за місяць-півтора. Після доставки машини в Україну потрібна процедура розмитнення. В обов'язковому. Порядок транспортний засіб сертифікується під стандарт Євро 5.

    Якщо вас влаштовує ціна на електромобілі в США і ви бажаєте стати господарем такої моделі, співробітники «Авто Стар» допоможуть вам втілити мрії у реальність. Звертайтесь і вже незабаром насолоджуйтесь комфортними поїздками.
    Поверніть у вертикальне положення
    Анастасія Безкоштовна консультація
    00:00
    Вітаємо! Чим ми можемо допомогти Вам?


    Задати питання