• UA / RU
  • Аукціон «Манхейм» (Manheim) – це ще один популярний американський майданчик, де продають старі автомобілі. Він входить до трійки лідерів і має чудову репутацію. На аукціоні надається достовірна інформація про кожен лот. Всі описи складаються грамотно, прикріплюються чіткі фотографії, щоб покупець міг уважно вивчити пропозицію та прийняти рішення про покупку. За всі роки роботи аукціону не було ситуацій, коли люди купували кота в мішку. Так що це відмінне місце для вибору вживаного автомобіля. Тим більше, майданчики з автомобілями є у всіх штатах США, за рахунок чого спрощується і здешевлюється доставка транспортних засобів.

    Трохи про аукціон


    На сайті "Манхейм" представлені сотні цікавих варіантів авто. При цьому вони мають справний стан. Жодних серйозних пошкоджень та дорогого ремонту. Зрозуміло, через це вартість лотів дещо вища порівняно з іншими майданчиками. Але якщо зважити на належний стан машин, це цілком виправдана переплата.

    На торги часто потрапляють автомобілі, у яких минув гарантійний термін. Тут також зустрічаються оголошення від страхових організацій, банків та інших подібних установ. Враховуйте, що аукціон Manheim закритий. Тут можуть купувати авто лише дилери, як наша компанія «Авто Стар».
    Майданчик Manheim повністю бере на себе відповідальність за стан транспортних засобів, тому перед початком торгів надає докладну звітність про автомобіль. На жаль, для наших співвітчизників покупка авто на аукціоні стане не найвигіднішою. Після всіх процедур (транспортування, розмитнення) економія становитиме від 15 до 20% порівняно з аналогічними моделями поповнення вулкана в гривні в Україні. Але тут ви маєте можливість знайти таке авто, якого немає в Європі. Крім того, всі американські автомобілі на аукціоні Манхейм гарантовано якісні. Вони добре укомплектовані, інформація про пробіг завжди актуальна, адже скручування одометра в США карається кримінально.

    Таким чином, якщо ви не женетеся за великою економією та хочете взяти хорошу модель у відмінному стані, аукціон Manheim – ідеальний варіант.
    Поверніть у вертикальне положення
    Анастасія Безкоштовна консультація
    00:00
    Вітаємо! Чим ми можемо допомогти Вам?


    Задати питання